Recept: Wrap met zalm, rucola, fetakaas en Griekse yoghurt

lrm_export_841202979807348_20190424_212920945-1

Ik ben een grote fan van wraps, en verkies daarvoor Libanees brood. Haal ze bij de Turkse winkel en laat je verrassen door hun smaak en textuur.

Voorbereiding: 5 minuten

Bereiding: 10 minuten

Porties: 2

Klaar in: 15 minuten

Ingrediënten

  • 2 vellen Libanees brood
  • 2 zalmfilets
  • 1 stuk fetakaas
  • Gedroogde uitjes
  • Rucola
  • Griekse yoghurt
  • Viskruiden met dille
  • Zwarte peper
  • Olijfolie
icoon koken

Stap voor stap

1.

Verhit een pan met een scheut olijfolie, leg er de zalmfilets op en kruid ze af met viskruiden met dille en zwarte peper. Bak ze langs beide kanten op een hoog vuur goudbruin.

2.

Zet het vuur wat lager en dek de pan af met een deksel. Laat maximum vijf minuutjes verder garen. Let op: hou de tijd in de gaten, want anders is je verse vis uitgedroogd. En dat is écht zonde.

3.

Snij de vis in grove stukken.

4.

Neem een vel Libanees brood en leg er halfweg de zalm op. Leg hierop wat fetakaas, gedroogde uitjes en Griekse yoghurt.

5.

Werk af met rucola en vouw de wrap toe.

Smakelijk!